Dierenartsenpraktijk Wenters kat

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Dierenartsenpraktijk Wenters hond

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Actie van de maand

Maand van het gebit, castratie/sterilisatie actie voor de kat & vernieuwde openingstijden

Maand van het gebit

Gebitsproblemen zijn een veel voorkomend probleem bij hond en kat, maar ook bij konijnen en andere knagers kan het gebit voor problemen zorgen

Problemen aan het gebit worden door de honden en katteneigenaar vaak opgemerkt doordat het dier begint te stinken uit zijn/haar bek. De stank uit de bek wordt o.a. veroorzaakt door bacteriën die zich bevinden tussen het tandsteen en het tandvlees. Knaagdier,- en konijneneigenaren merken het vaak pas op wanneer het dier minder goed eet, een natte bek heeft of een tranend oogje.

Wanneer gebitsproblemen niet tijdig wordt opgemerkt kan dit gevolgen hebben voor de gezondheid van uw huisdier. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van tanden en kiezen, ontstekingen van organen of soms zelfs de dood.

Daarom is het dus echt van belang aandacht te besteden aan het gebit van uw dier zodat deze schoon en gezond blijft.

De gehele maand maart schenken wij extra aandacht aan het voorkomen van gebitsproblemen. U kunt met uw huisdier langskomen voor een gratis gebitscontrole. We beoordelen het gebit en bekijken of er bijvoorbeeld een gebitsbehandeling nodig is.

Voor het maken van een afspraak van een gratis gebitscontrole kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Daarnaast geven wij tijdens de maand van het gebit;

10% korting op gebitsartikelen.

10% korting op de gebitsbehandeling.

Castratie/sterilisatie actie voor de kat

Wat zijn ze schattig hé, kittens! Van die kleine pluizenbolletjes op pootjes met van die grote ogen en grappige streken. Veel mensen vallen dan ook voor de charmes van zo’n pasgeboren katje, maar denken bij de aanschaf vaak niet na over de mogelijke nadelige gevolgen van een ongewenste dracht op jonge leeftijd, een sproeiende kater in huis, of ruzie met de buren over wie voor de kosten opkomt wanneer uw jonge kater de poes van de buren ‘per ongeluk’ drachtig heeft gemaakt.

Maar toch worden katteneigenaren vaak overrompeld door bovenstaande verrassingen en is het dus zeker iets om vooraf over na te denken.

Ongewenste dracht en hormonaal sproeien is te voorkomen door uw dier te castreren of te steriliseren. En om de bijbehorende kosten wat te drukken heeft Dierenartsenpraktijk Wenters een castratie/sterilisatie actie!

U krijgt in de maanden april en mei 10% korting op sterilisatie en castratie bij de kat.