Dierenartsenpraktijk Wenters kat

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Dierenartsenpraktijk Wenters hond

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Acties

Actiemaanden bij Dierenartsenpraktijk Wenters

April en Mei zijn de maanden van 3 x 5 bij Dierenartsenpraktijk Wenters!

Op ongeveer 6 maanden leeftijd zijn poezen en katers uitgegroeid tot échte pubers en klaar om op liefdespad te gaan. Als u geen nestje wil, is dit het moment voor u als eigenaar om actie te ondernemen wat betreft sterilisatie of castratie.

Daarnaast kan een kater maar ook een poes gaan sproeien om zo territorium af te bakenen.  Als u uw kat laat ‘helpen’ wordt deze drang minder.  Ook hebben gesteriliseerde poezen minder kans op melkkliertumoren en geen kans meer op baarmoederontsteking.

Gecastreerde katers gaan minder op pad om de buurt te verkennen en vechten minder met andere katten.

April en mei hebben wij ook uitgeroepen tot chipmaanden. U kunt uw dier gecombineerd met de sterilisatie of castratie voor een gereduceerd tarief laten chippen. Dit chipje bevat een unieke code welke u kunt koppelen aan uw adresgegevens. Mocht uw kat dus onverhoopt op pad gaan en verdwalen, dan kan hij of zij met de gegevens op de chip eenvoudiger herenigd worden met u als eigenaar.

In de maanden april en mei geven wij korting op de castratie/sterilisatie, maar ook op het chippen van uw kat. Daarom de actie 3 x 5;  € 5,- korting op een sterilisatie € 5,- korting op een castratie en als u tegelijkertijd ook uw kat laat chippen krijgt u daarnaast  € 5,- korting op de chip!