Dierenartsenpraktijk Wenters kat

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Dierenartsenpraktijk Wenters hond

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Medewerkers

Even voorstellen:

Ron Jansen

Mijn naam is Ron Jansen. Ik ben geboren en deels getogen in Winterswijk. Van jongs af aan is mijn interesse in dieren groot, waardoor ik de opleiding diergeneeskunde aan de Universiteit te Utrecht ben gaan volgen. Deze opleiding heb ik 1994 succesvol afgerond en sindsdien ben ik dan ook werkzaam in de praktijk.

Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk aan de Gasthuisstraat, waarin ik met veel plezier samen met mijn team dieren behandel en mensen te woord sta. Mijn streven naar verbetering en perfectie is groot waardoor ik op ieder vlak binnen de praktijk kijk wat er beter en mooier kan en dit probeer te verwezenlijken.

Naast mijn werk heb ik hobby aan het ontwikkelen van producten op diergeneeskundig gebied. Van daaruit zijn ook de succesvolle koeienslipper, koeienkapstok e.d ontstaan en op de markt gebracht. De rest van de tijd besteed ik natuurlijk aan mijn gezin, de pony’s, honden, katten en de, naar mij vernoemde, ezel Ronnie!

Sanne Witteveen

Mijn naam is Sanne Witteveen en kom uit Kaatsheuvel, een gezellig dorpje in Brabant, dat bij de meesten wel bekend zal zijn vanwege de Efteling. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vrienden, lekker uit eten of naar de bioscoop. Ook vind ik het erg leuk om concerten en festivals te bezoeken en mooie reizen te maken.

De keuze voor de studie diergeneeskunde was voor mij erg snel gemaakt. Ik wist namelijk van jongs af aan al dat ik later dierenarts wilde worden. Toen ik klaar was met de middelbare school ben ik gaan studeren in België, eerst in Antwerpen en daarna in Gent. Na 7 drukke, maar leuke jaren heb ik in juli 2014 de opleiding met onderscheiding afgerond. Ik ben toen vrijwel direct begonnen met een waarneming bij een praktijk in Brabant. Later heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een asiel in Portugal en ben daarna maand gaan backpacken in Vietnam.

Inmiddels werk ik sinds mei 2015 bij Dierenartsenpraktijk Wenters en heb het erg naar mijn zin. Ik hoop u dan ook samen met uw huisdier binnenkort in de spreekkamer te ontmoeten.

Arjen Oldehinkel

Mijn naam is Arjen. Ik ben geboren en getogen in Radewijk, een klein plaatsje in de gemeente Hardenberg, Overijssel. Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden door. Verder vind ik het leuk om zo nu en dan op de mountainbike te stappen. In de winter ga ik graag een week op wintersport en vind ik het leuk om tochten op natuurijs te schaatsen.

In mijn jeugd was ik altijd al met dieren bezig, maar mijn keus voor de opleiding Diergeneeskunde, volgde pas tijdens de 2e helft van het VWO. Na het afronden van het VWO had ik het geluk om in één keer te worden ingeloot. Na jaren van hard studeren ben ik in februari 2012 in Utrecht afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren.

Na een castratie/sterilisatie project van straathonden en –katten in Turkije, heb ik een aantal waarnemingen bij gezelschapsdierenpraktijken in het oosten van het land gedaan. Vervolgens ben ik hier in Winterswijk terechtgekomen. Sinds februari 2013 mag ik me tot het vaste team van dierenartsenpraktijk Wenters rekenen. Het bevalt me hier erg goed en ik hoop dan ook binnenkort met u én uw huisdier kennis te mogen maken.

Renske Ooijman

Mijn naam is Renske Ooijman. Ik ben geboren en getogen in Winterswijk en woon, samen met mijn katten en zoontje, in een leuk appartementje in het centrum.
Hiervoor woonde ik bij mijn ouders op de boerderij. Een echte ‘boerendochter’ die altijd omringd is geweest met dieren. Hier komt dan ook mijn liefde voor dieren vandaan waardoor ik graag met ze werk.
In juni 2013 ben ik als Paraveterinair Dierenarts Assistente afgestudeerd aan het Groenhorst College in Barneveld. Hier heb ik de opleiding in het versnelde traject kunnen volgen waardoor ik met 2 jaar klaar was.
Naast het werk houd ik mij graag bezig met paarden en de paardensport. Ik heb altijd fanatiek wedstrijden gereden en hoop dit ook weer snel op te kunnen pakken. Iedere avond en in de weekenden kan ik úren doorbrengen bij de stallen. Het trainen, de verzorging en het contact met mijn paarden is voor mij heel belangrijk.

Brendy ten Pas

Mijn naam is Brendy ten Pas, ik ben geboren en getogen in Winterswijk en woon momenteel samen met mijn hond en konijnen. Naast mijn beestenboel thuis heb ik ook nog een paard en twee boerderijkatten, waar ik natuurlijk regelmatig te vinden ben voor de broodnodige aandacht, knuffels en ritjes. Met mijn hond ‘Flor’ ga ik regelmatig naar hondenshows, omdat we in de toekomst graag een keer een nestje met haar willen fokken. Ook doen we samen aan behendigheid en zijn we regelmatig in de bossen te vinden.

Voordat ik bij dierenartsenpraktijk Wenters kwam werken heb ik 4 jaar lang de opleiding voor paraveterinaire dierenartsassistente gevolgd en deze in 2008 succesvol mogen afronden. Toen ik in het 4e schooljaar bij Dierenartsenpraktijk Wenters stage mocht lopen, ben ik door een vrijkomende vacature ‘blijven plakken’. Sindsdien werk ik met veel passie en plezier bij deze praktijk.

Omdat  natuurgeneeskunde (homeopathie, acupunctuur, fytotherapie etc.) mij erg interesseert ben ik, naast mijn werk, in 2009 een opleiding ‘natuurgeneeskunde’ in Düsseldorf gaan volgen, wat ik begin 2012 met succes heb mogen afronden. In de toekomst hoop ik nog meerdere cursussen en opleidingen te kunnen volgen die mij persoonlijk interesseren op het gebied van diergeneeskunde. Dit allemaal om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen en deze kennis door te geven aan onze klanten.