Dierenartsenpraktijk Wenters kat

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Dierenartsenpraktijk Wenters hond

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Medewerkers

Even voorstellen:

Ron Jansen

Mijn naam is Ron Jansen. Ik ben geboren en deels getogen in Winterswijk. Van jongs af aan is mijn interesse in dieren groot, waardoor ik de opleiding diergeneeskunde aan de Universiteit te Utrecht ben gaan volgen. Deze opleiding heb ik 1994 succesvol afgerond en sindsdien ben ik dan ook werkzaam in de praktijk.

Sinds 2008 ben ik mijn eigen praktijk aan de Gasthuisstraat gestart. In 2021 hebben we de overstap gemaakt naar ‘de oude marechausseekazerne’ aan de Haitsma Mulierweg  waarin ik met veel plezier samen met mijn team dieren behandel en mensen te woord sta. Mijn streven naar verbetering en perfectie is groot waardoor ik op ieder vlak binnen de praktijk kijk wat er beter en mooier kan en dit probeer te verwezenlijken.

Naast mijn werk heb ik hobby aan het ontwikkelen van producten op diergeneeskundig gebied. Van daaruit zijn ook de succesvolle koeienslipper, koeienkapstok e.d ontstaan en op de markt gebracht. De rest van de tijd besteed ik natuurlijk aan mijn gezin, de pony’s, honden, katten en de, naar mij vernoemde, ezel Ronnie!

Moreen Vree

Mijn naam is Moreen Vree. Ik ben geboren in Voorst, een klein dorpje achter Zutphen.

Ik woon momenteel samen met mijn beestenboel in het mooie Winterswijk. De beestenboel bestaat uit een koppeltje stamboek fokschapen, pony’s en een kat.

In mijn vrije tijd maak ik graag een buitenrit met mijn haflinger. En anders is er altijd wel iets te doen bij de schapen.

Al van jongs af aan ben ik gek op dieren en daarom ben ik ook diergeneeskunde in Utrecht gaan studeren. In februari 2018 heb ik mijn studie succesvol afgerond en sindsdien mag ik ook deel uitmaken van het team van DAP Wenters.

Ik heb een brede interesse en kan bij deze dierenartsenpraktijk mijn hart ophalen. Ik zet me in voor zowel landbouwhuisdieren als voor paarden en gezelschapsdieren. Ik hoop u en uw dier(en), groot of klein, daarmee van dienst te kunnen zijn!

Arjen Oldehinkel

Mijn naam is Arjen. Ik ben geboren en getogen in Radewijk, een klein plaatsje in de gemeente Hardenberg, Overijssel. Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden door. Verder vind ik het leuk om zo nu en dan op de mountainbike te stappen. In de winter ga ik graag een week op wintersport en vind ik het leuk om tochten op natuurijs te schaatsen.

In mijn jeugd was ik altijd al met dieren bezig, maar mijn keus voor de opleiding Diergeneeskunde, volgde pas tijdens de 2e helft van het VWO. Na het afronden van het VWO had ik het geluk om in één keer te worden ingeloot. Na jaren van hard studeren ben ik in februari 2012 in Utrecht afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren.

Na een castratie/sterilisatie project van straathonden en –katten in Turkije, heb ik een aantal waarnemingen bij gezelschapsdierenpraktijken in het oosten van het land gedaan. Vervolgens ben ik hier in Winterswijk terechtgekomen. Sinds februari 2013 mag ik me tot het vaste team van dierenartsenpraktijk Wenters rekenen. Het bevalt me hier erg goed en ik hoop dan ook binnenkort met u én uw huisdier kennis te mogen maken.

Martin Noorland

Mijn naam is Martin Noorland. Ik woon ondertussen alweer een paar jaar in het mooie Winterswijk. Ik maak deel uit van het team als kleindier dierenarts. Mijn interesses liggen bij de moeilijkere (weke delen) operaties en de orthopedie. Hierin hoop ik mij nu en in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen.

Just Oosterholt

Mijn naam is Just Oosterholt. Ik woon samen met mijn vriendin en onze kat in Huppel. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Wenters, daarvoor ben ik in België werkzaam geweest. Ik werk graag met runderen, kleine herkauwers en paarden, maar ook kleine huisdieren hebben mijn interesse. Hierdoor ben ik breed inzetbaar in de praktijk.

Renske Ooijman

Mijn naam is Renske Ooijman. Ik ben geboren en getogen in Winterswijk en woon, samen met mijn vriend, zoontje en katten in het buitengebied van Winterswijk.
Een echte ‘boerendochter’ die altijd omringd is geweest met dieren. Hier komt dan ook mijn liefde voor dieren vandaan waardoor ik graag met ze werk.

In juni 2013 ben ik als Paraveterinair Dierenarts Assistente afgestudeerd aan het Groenhorst College in Barneveld. Hier heb ik de opleiding in het versnelde traject kunnen volgen waardoor ik met 2 jaar klaar was.
Naast het werk houd ik mij graag bezig met paarden en de paardensport. Ik heb altijd fanatiek wedstrijden gereden en hoop dit ook weer snel op te kunnen pakken. Iedere avond en in de weekenden kan ik úren doorbrengen bij de stallen. Het trainen, de verzorging en het contact met mijn paarden is voor mij heel belangrijk.

Brendy ten Pas

Mijn naam is Brendy ten Pas, ik ben geboren en getogen in Winterswijk en woon momenteel met mijn man, dochter, honden, kat, kippen en schapen in het mooie Ijzerlo.

Voordat ik bij dierenartsenpraktijk Wenters kwam werken heb ik 4 jaar lang de opleiding voor paraveterinaire dierenartsassistente gevolgd en deze in 2008 succesvol mogen afronden. Toen ik in het 4e schooljaar bij Dierenartsenpraktijk Wenters stage mocht lopen, ben ik door een vrijkomende vacature ‘blijven plakken’. Sindsdien werk ik met veel passie en plezier bij deze praktijk.

Omdat  natuurgeneeskunde (homeopathie, acupunctuur, fytotherapie etc.) mij erg interesseert ben ik, naast mijn werk, in 2009 een opleiding ‘naturheilkunde’ in Düsseldorf gaan volgen, wat ik begin 2012 met succes heb mogen afronden.

In de toekomst hoop ik nog meerdere cursussen en opleidingen te kunnen volgen die mij persoonlijk interesseren op het gebied van diergeneeskunde. Dit allemaal om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen en deze kennis door te geven aan onze klanten.

Fabienne Meinen

Mijn naam is Fabienne Meinen. Ik ben geboren en getogen in Winterswijk en woon in Lichtenvoorde samen met mijn vriend, tweeling, 2 katten en 4 konijnen.

Vanaf jongs af aan ben ik al gek op dieren dus de keuze voor dit vak was voor mij al snel gemaakt.
In 2013 ben ik begonnen aan de opleiding paraveterinair dierenartsassistente op het AOC Oost in Doetinchem en heb deze in de zomer van 2017 succesvol afgerond.

In mijn tweede leerjaar heb ik stage gelopen bij Dierenartsenpraktijk Wenters. Sindsdien ben ik blijven plakken en werk ik met veel passie en plezier in ons gezellige team.

Mariet Wolterink

Mijn naam is Mariet Wolterink

Elleke te Winkel

Mijn naam is Elleke te Winkel

Frederique Buunk

Mijn naam is Frederique Buunk

Miranda Evenboer

Mijn naam is Miranda Evenboer