Dierenartsenpraktijk Wenters kat

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Dierenartsenpraktijk Wenters hond

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Verzeker uw huisdier

Huisdier verzekeren? Zeker het overwegen waard

In de praktijk krijgen we vaak vragen over huisdierverzekeringen. Is dat verstandig? Als het zo is dat u als eigenaar zonder probleem een onverwachte uitgave van zeg € 950,- kunt betalen dan is het misschien niet zo nodig om een verzekering af te sluiten. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor iedereen mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet u als eigenaar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor u en uw huisdier.

Verschillende aanbieders

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van huisdierenverzekeringen actief. Welke de beste is, dat weten we niet. Los van het feit dat dat ook afhankelijk is van de wens van de eigenaar, is het lastig om de verschillende verzekeringen goed te vergelijken. Wel weten wij dat Proteq Dier & Zorg de grootste aanbieder is met de meeste ervaring. De eigenaar beslist zelf, maar als praktijk hebben we goede ervaring met Proteq Dier & Zorg. Onze praktijk is ook aangesloten bij hun systeem van het Direct uitkeren aan de praktijk. De verzekeraar keert dan direct uit aan de praktijk. Wat niet onder de dekking valt betaalt de klant achteraf via een acceptgiro die thuis gestuurd wordt. Net als bij humane verzekeraars.

De Proteq Dier & Zorg is vernieuwd

Vanaf 1 Juni jl. heeft Proteq Dier & Zorg haar ziektenkostenverzekering voor honden en katten vernieuwd. De vernieuwde verzekering sluit nog beter aan op de huidige wensen van de eigenaren en op de medische mogelijkheden. Het is met recht de meest complete huisdierenverzekering van Nederland.

De belangrijkste voordelen van Proteq Dier & Zorg Verzekering op een rijtje:

  • Aandoeningen aan heupen en ellebogen onderdeel van de basisdekking
  • Geen wachttermijn bij jonge dieren en nooit een wachttermijn bij een ongeval
  • Niet meer zelf de nota voorschieten. Proteq Dier & Zorg keert direct uit aan de praktijk
  • Hoogste maximale vergoeding, € 5000,- per 12 maanden
  • Vrije dierenartskeuze
  • Vaccinatie + Crematie is mee te verzekeren

Proteq Dier & Zorg is een onderdeel van SNS REAAL en is al sinds 1998 actief op het gebied van huisdierenverzekeringen. Met meer dan 112.000 verzekerde honden en katten is Proteq Dier & Zorg de grootste aanbieder van Nederland.

Bent u al klant bij Proteq Dier & Zorg en wilt u meer weten over de vernieuwde verzekering?

Bestaande klanten krijgen automatisch bericht van Proteq Dier & Zorg over de vernieuwde Proteq Dier & Zorg Verzekering zodra hun verzekering aan de jaarlijkse verlenging toe is. Als u nu al klant bent en u wilt weten wat de vernieuwde verzekering voor u betekent, belt u dan naar Proteq Dier & Zorg op 072 5 180 280. Als u overstapt naar de nieuwe verzekering dan is het wel zo dat al bestaande aandoeningen niet onder de nieuwe dekkingen vallen. Verzekeraars noemen dat het zogenaamde “brandende huis”.

Kijk ook eens op proteqdierenzorg.nl

Voorbereid zijn op onverwachte medische kosten is een logisch onderdeel van Verantwoord Huisdierbezit. Echt, een ongeluk of ziekte… Het komt altijd onverwachts. Door het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat kunt u een hoop (financieel) leed besparen. Op de site van Dier & Zorg kunt u zelf uw premie berekenen en als u dat wil het ook direct in orde maken, proteqdierenzorg.nl. Bij onze assistentes kunt u ook een folder vragen met meer informatie. . Voor inhoudelijke vragen over de verzekering kunt u het beste direct contact opnemen met Proteq Dier & Zorg op 072 5 180 280.