Dierenartsenpraktijk Wenters kat

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Dierenartsenpraktijk Wenters hond

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

De beste voeding

Uw hond is het waard

De voorouders van de huishond moesten al jagend hun voedsel weten te bemachtigen; er gingen soms dagen voorbij dat ze niet aten. Daarbij hadden ze vaste eetgewoonten. Onbewust zorgden ze zo voor een evenwichtig menu.

Nu de zorg voor de hond aan ons is toevertrouwd, behoren wij hen ook een evenwichtige voeding aan te bieden. 

Bij dierenartsenpraktijk Wenters is het voedselmerk Hill’s verkrijgbaar. Dit is verkrijgbaar in zowel droge brokken als in blikvoer. 
Tevens hebben wij dieetvoeding van Hill’s in de verkoop voor honden met bepaalde problemen (denk aan nier-, blaas-, en hartproblemen of artrose)

.

Ook is het voedselmerk Sanimed te verkrijgen. Dit is, net als het Hill’s voer, verkrijgbaar in droge brokken en blikvoer. Tevens biedt Sanimed verschillende soorten worst aan die aansluiten op het dieetvoer. Erg handig voor het ingeven van tabletten of gewoon als smakelijk hapje tussendoor!

De kwaliteit van de beide voedselmerken is vergelijkbaar. De prijzen kunnen onderling wel verschillen. Voor meer informatie over een passend dieet voor uw dier kunt u contact opnemen met een medewerker van dierenartsenpraktijk Wenters.