Dierenartsenpraktijk Wenters kat

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Dierenartsenpraktijk Wenters hond

Dierenartsenpraktijk Wenters:

een eerlijk verhaal!

Zorgpakket

Het zorgpakket is een pakket dat speciaal is ontwikkeld voor klanten die alle zorg willen geven aan hun huisdier. In ons zorgpakket zit alle belangrijke zorg verwerkt voor uw huisdier. Het grote voordeel is dat de kosten met dit zorgpakket verspreid worden per maand. Hierdoor bent u slechts een bescheiden bedrag per maand kwijt, maar kunt u wel alle belangrijke preventieve zorg aan uw hond of kat geven. Daarnaast geeft het zorgpakket 10% korting op medische zorg en voeding!

Hoe werkt het zorgpakket?

Wij hebben een zorgpakket samengesteld voor uw huisdier op basis van lichaamsgewicht. In dit pakket zit alle noodzakelijke zorg voor uw huisdier inbegrepen. Wanneer u zich abonneert op het zorgpakket bent u verzekerd van mooie kortingen én de beste zorg voor uw hond of kat.

Wat is inbegrepen?

  • jaarlijkse basisvaccinatie inclusief consult
  • halfjaarlijkse gezondheidscheck door de dierenarts
  • 1x per jaar nagels knippen
  • 4x per jaar ontworming
  • volledig jaar bescherming tegen vlooien
  • volledig jaar bescherming tegen teken
  • 10% korting op voeding
  • 10% korting op medische zorg
  • 10% korting op gebitsbehandeling

Met ons zorgpakket voorkomt u vele, soms ernstige, ziektes bij uw huisdier. Teken, maar soms ook vlooien, kunnen vervelende ziektes overbrengen. Deze parasieten komen steeds meer het hele jaar voor in Nederland. Met ons zorgpakket geeft u uw huisdier de maximale bescherming tegen deze parasieten met hun ziektes. Daarnaast kunnen we met de inbegrepen gezondheidschecks veel voorkomende ziektes snel op sporen. Hierdoor is de kans dat wij uw dier in een vroeg stadium al kunnen helpen optimaal.

Wat betaal ik per maand?

Kat

standaard pakket kat (vlo-teek-worm middels tablet) alle gewichten € 10,99
uitgebreid pakket kat (vlo-teek-worm middels pipet) alle gewichten € 14,99

Hond

3,5-7,5 kg €12,99
7,5-15 kg €14,99
15-30 kg €17,99
30-50 kg €20,99

Machtiging

Als u lid wordt van ons zorgpakket dan machtigt u ons middels een ondertekend contract iedere maand een bedrag van uw rekening af te schrijven. De eerste maand betaalt u contant of per pin aan de balie. Daarna zullen wij iedere maand een bedrag afschrijven van uw rekening. U krijgt meteen voor drie maanden aan ontwormings- en vlooienmiddelen mee. Hierna kunt u deze ieder kwartaal afhalen. U krijgt hiervoor (natuurlijk) van ons een herinneringsmail.

Opzeggen

Over opzeggen doen wij niet moeilijk. Niets is vervelender dan aan een abonnement vast te zitten wat niet opgezegd kan worden. U kunt bij ons opzeggen door een mail te sturen naar info@dierenartsenpraktijkwenters.nl. Wij zullen een overzicht maken van de tot dan toe afgenomen diensten en/of producten. Het verschil in de reeds betaalde bedragen en de waarden van de afgenomen diensten en producten dient u dan nog wel aan ons te betalen (hierover krijgt u dan geen korting meer).

Voorbeeld: u hebt het eerste maandbedrag aan de balie betaald en direct voor 3 maanden middelen meegenomen. Kort na deze eerste betaling zegt u het abonnement op. Het bedrag dat u dan betaald hebt is kleiner dan het bedrag van de afgenomen producten. Deze bedragen worden door ons met elkaar verrekend en het restbedrag van de afgenomen producten dient alsnog betaald te worden.

Wacht niet langer!

Bent u overtuigd van ons zorgpakket wacht dan niet langer! Want mocht u niet tevreden zijn met het abonnement dan weet u dat u per direct kan opzeggen.

In de toekomst kan het mogelijk zijn dat de samenstellingen en kosten van de pakketten veranderen. Dit is afhankelijk van het marktaanbod. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Vraag bij onze balie naar meer informatie.